Pilaf cu pui

de Dana_Retetegg in Pui, 3 Dec 2010 | 5359 vizualizari

 

Azi va propun o reteta de pilaf cu pui. Simpla, gustoasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 400 gr orez cu bobul lung
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • sare
  • oregano
  • patrunjel
  • 3 boabe de ienibahar
  • 2 lingurite pasta de tomate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Orezul l-am pus la inmuiat cu o jumatate de ora inainte.

Intr-o oala am pus la fiert copanele. Dupa primul clocot am scurs apa si le-am spalat. Le-am pus din nou la fiert in apa impreuna cu ceapa taiata in 4 si ardeiul taiat bucati mari. Am adaugat si boabele de ienibahar.

Morcovul tocat foarte marunt l-am pus la fiert separat in putina apa.

Cand ardeiul, ceapa si carnea au fiert le-am scos pe o farfurie, la fel si boabele de ienibahar.

In apa de la ele am pus orezul amestecand foarte des sa nu se lipeasca. Am adaugat peste el copanelele, morcovul fiert, oregano, sarea si pasta de tomate.

Cand orezul este gata e timpul pentru o ploaie verde de patrunjel :).

Am servit cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara in plina iarna